Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Janar 2018

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Tjetërsimi dhe kuptimi esencial i Krishtlindjes - nga Anastasi, Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë, Krishtlindje 2017

- Festim i shndritshëm dhe i gëzuar i Krishtlindjes në Kryeqytet

- Kremtimi i Theofanisë në Kryepiskopatë dhe në gjithë vendin

- 25 vjet më parë - Zhvilloi punimet Kuvendi Kleriko-Laik për probleme të sotme të Kishës - morën pjesë përfaqësues klerikë dhe laikë nga të gjitha dioqezat, i cili aprovoi dispozitat e përkohshme statutore

- Pas 25 vjetësh punë krijuese, Kryepiskopit Anastas i jepet nënshtetësia shqiptare

- Letra e Presidentit, z. Ilir Meta, dërguar Kryepiskopit Anastas me rastin e dhënies së shtetësisë shqiptare

- Nga falënderimet e besimtarëve orthodhoksë drejtuar Presidentit të Republikës

- Në kuadrin e Vitit Jubilar të Gjergj Kastriotit - Aktet e Hilandarit dhe familja e Gjergj Kastriotit

- Shërbesë përkujtimore për Gjergj Kastriotin

- Ndihma për të përmbyturit

- Ndihma të mbledhura nga të rinjtë orthodhoksë për njerëz në nevojë

- Aktivitet me gratë e Mitropolisë së Apollonisë dhe Fierit - nga Ingrida Bida

 

 

Gazeta "Ngjallja" Janar 2018 by KishaOrthodhokse on Scribd

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com