Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Tetor 2017

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- 25 vjet nga numri i parë i gazetës “Ngjallja” - Përvjetor që është veç një pikënisje e re

- 25 vjet më parë - “Ngjallja” - gazetë e mesazhit kristian orthodhoks - nga Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Anastasi

- Besimtarët dhurojnë për rregullimin e kishës

- “Persekutim, rezistencë, dëshmi” - Veprimtari madhështore e Kishës Orthodhokse të Rumanisë kushtuar viteve të persekutimit komunist - Do të marrë pjesë edhe një përfaqësi nga Kisha jonë, e kryesuar nga Kryepiskopi Anastas

- Kishë e re e ndërtuar me kontributin e besimtarëve - nga Dhjakon Joan Qako

- Frytet e durimit

- Martiri i shenjtë, i madh e i lavdishëm Dhimitër Mirovliti

- Elbasan - Po restaurohet kisha e manastirit të Shën Joan Vladimirit - nga Ark. Rest. Gentian (Joan) Stratobërdha

- Historia e Manastirit të Shën Joan Vladimirit

- Lutja, adhurimi i Perëndisë e shndërron depresionin në gëzim

- Traditë e hershme arsimore e Kishës Orthodhokse - Shkollat e Mitropolisë së Korçës - nga Arben Gjata

- Rumani, Jash - Procesion madhështor në të kremten e shën Parashqevisë

- Koncert historik në Tiranë i orkestrës së Mikis Theodhorakis

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com