Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Shtator 2017

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Një dhuratë e re për të rinjtë e Mitropolisë së Gjirokastrës - Kryepiskopi Anastas përuroi shkollën e re të mesme të përgjithshme“Frymë Dashurie” - nga Orfea Beci

- Kremtim i madh i Shën Kozmait në Manastirin e tij në Kolkondas

- Dita e parë e muajit shtator, Indikti ose Fillimi i Vitit të Ri Kishtar

- Pjesë të zgjedhura nga mësimet e Shën Kozmait

- Komuniteti i Bozesë, Itali - Takim mbi spiritualitetin orthodhoks me temë “Dhurata e mikpritjes”

- Botohet në italisht libri i Kryepiskopit Anastas “Të jetojmë së bashku”

- Përshëndetja e Kryepiskopit Anastas për Konferencën e 25-të Ekumenike për Spiritualitetin Orthodhoks, Boze, 6-9 shtator 2017

- Lartësimi i Kryqit të Nderuar

- Kryepiskopi Anastas vizitoi Mitropolinë e Nikopolit dhe të Prevezës - Fortlumturisë së Tij iu dha titulli “Qytetar Nderi” dhe u dekorua nga Mitropolia me Kryqin e Apostullit Pavël

- Kisha dhe shteti në Shqipëri, 1967-1991, Fragment i marrë nga revista “Tempulli”, nr. 18

- Përgënjeshtrim - “Pëpjekje e dështuar që po shkon drejt përfundimit...”

- 25 vjet më parë - Deklaratë e klerikëve të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com