Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Gusht 2017

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Liturgji Hyjnore festive me rastin e 2 Gushtit - U kremtua me gëzim e madhështi 25-vjetori i zgjedhjes dhe fronëzimit të Kryepiskopit Anastas në krye të Kishës sonë -

- 25 vjet më parë - Kërkesë e Këshillit të Përgjithshëm Kishtar për zgjedhjen e Imzot Anastasit në krye të Kishës sonë

- Kryepiskopi Anastas në krahinën me tradita orthodhokse të Shpatit

- Rezultate inkurajuese të maturantëve në shkollat e mesme të Kishës - nga Fondacioni
“Fryma e Dashurisë”

- 25 vjet më parë - Deklaratë e Këshillit të Përgjithshëm Kishtar të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë - Besimtarët orthodhoksë miratojnë njëzëri zgjedhjen Kryepiskop të Imzot Anastasit

- Kryepiskopi Anastas në Mitropolinë e Qefalonisë

- Kosinë - Përmet - Filluan punimet restauruese në kishën e Hyjlindëses Mari - nga Arkitekt restaurator, Joan Stratobërdha

- Isoja në Muzikën Bizantine - nga Harallamb Terziu, pedagog i Muzikës Bizantine dhe Himnologjisë

- Sot gjithçka është ringjallur

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com