Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Korrik 2017

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- 1992, zgjedhja dhe Fronëzimi i Kryepiskopit Anastas

- Gjithmonë me shikimin nga e ardhmja

- 25 vjet më parë - Letra Patriarkale dhe Sinodike, “Drejtuar Klerit dhe popullit të Kishës Orthodhokse të Shqipërisë”

- Ngjarje që shënuan ringritjen kanonike të Kishës sonë - Marrë nga libri i Kryepiskopit Anastas “Ringritja e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë (1991-2012)”

- Filluan kampet e përvitshme verore të Kishës

- Seminar i Kishës për Zhvillimin e Sektorit Agroushqimor

- 25 vjet shërbim kryepriftëror, me përkushtim ndaj Zotit dhe njeriut - nga Nga Miron Çako

- Prezantim me traditën e muzikës bizantine

- Historia e çuditshme e Shën Nikodhimit të Vithkuqit - nga Aurel Plasari

- Vazhdim i traditës dhe besimit - nga Dhimitër Gegprifti

- Zyra “Diakonia Agapes - Shërbimi i Dashurisë” e Kishës - Prezantim i projektit “Qytetarë aktivë në shërbim të komunitetit”

- Pse "Logos"

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com