Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Qershor 2017

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- 1 Qershor 2014 - 1 Qershor 2017 - 3 vjet nga Shenjtërimi i Katedrales së Tiranës “Ngjallja e Krishtit” - Liturgji Hyjnore festive dhe takim i klerikëve të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

- U përurua shkolla e mesme “Platon” në Korçë

- E kremtja e Gjithë Shenjtorëve në Kombinat

- U kremtua me madhështi Shën Joan Vladimiri

- Vizitë-pelegrinazh e Kryepiskopit Anastas në Malin e Shenjtë

- Iu dorëzuan diplomat studentëve që mbaruan Akademinë Teologjike

- “Të tjerët ngrenë mure, ne u besojmë urave” - Kryepiskopi Anastas shpallet “Qytetar Nderi” i Larisës

- Të njohim personalitetet e shquara intelektuale orthodhokse: Dr. Jorgji Jorgoni -Themelues i pediatrisë shqiptare - nga Prof. Dr. Robert Andoni

- Miq të nderuar nga Lindja e Mesme në Selinë e Sinodit të Shenjtë

- Komunitetet fetare dëshmojnë harmoninë mes tyre në Gjermani

- 25 vjet nga 24 Qershori 1992 - dita që shënoi ringritjen kanonike të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë - Zgjedhja e Kryepiskopit Anastas, ditë e shënuar për ringjalljen e besimit pas natës ateiste - nga Thoma Dhima

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com