Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Maj 2017

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Vizitë-pelegrinazh e Kryepiskopit Anastas në Malin e Shenjtë

- Udhëtim-pelegrinazh në Malin e Shenjtë

- 5 vjet Program i Krishterë Orthodhoks me adoleshentët - nga Marina Baba

- Veprimtari midis institucioneve akademike fetare

- Kontribut nga të krishterë evropianë

- Kryepiskopi Anastas, i ftuar nderi në përvjetorin e Universitetit të Athinës

- Kryepiskopi Anastas në Ekspozitën Ndërkombëtare të Librit në Selanik

- Të rinjtë orthodhoksë të Beratit në gjurmë të historisë - nga Dhjak Joan qako

- Të thirrur për të kontribuuar... - nga Atë Jani Mërkuri

- Deklaratë e Komuniteteve Fetare në Shqipëri për paqe dhe urtësi në situatën politike shqiptare

- Një tjetër krim kundër të krishterëve të Egjiptit

- Masakër terroriste në Mançester

- Përgatitje për një dhuratë të re për të rinjtë dhe ekonominë e vendit

 

Gazeta "Ngjallja" Maj 2017 by KishaOrthodhokse on Scribd

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com