Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Prill 2017

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Ripërtëritje me ngazëllim, Mesazhi i Kryepiskopit Anastas, Pashkë 2017

- Nga kremtimi me madhështi i Pashkës në Kryepiskopatë

- Kremtim i shndritshëm i Pashkës në të gjitha Mitropolitë e Kishës sonë

- Vizitë për Pashkë në spitalin psikiatrik të Elbasanit

- Kremtim i gëzuar edhe në enoritë e vogla - nga Aleko Shumbulli

- Lushnjë: U vendos ikonostasi i ri në kishën e Kolonjës

- 80 vjet nga dhënia e Autoqefalisë kanonike

- Tomosi Patriarkal dhe Sinodik për bekimin e Autoqefalisë së Kishës Orthodhokse në Shqipëri

- Botim kushtuar trashëgimisë Orthodhokse

- Komuniteti Ortodoks vazhdon të japë një kontribut të rëndësishëm - Nga fjala në veprimtari e Mitropolitit të Korçës, Hirësi Joan Pelushit

- U nda nga jeta prof. dr. Arqile Bërxholi

- Atentat i përgjakshëm kundër të krishterëve në të Dielën e Palmave

- Doli në qarkullim libri “Deri në skajet e dheut” - nga Anastasi, Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com