Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Mars 2017

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- 25 Mars - Ungjillëzimi i së Tërëshenjtës Mari

- U zhvillua Konferenca Ndërkombëtare “Zhvillimet Aktuale dhe Perspektivat e Reja në Shkencat e Aplikuara dhe Ekonomi” - nga Msc. Entela Kostrista

- Kryqi i nxënësit të vërtetë - Marrë nga libri “Si do të besojnë, po të mos dëgjojnë?” - Apostol Papakonstandini

- Veprimtari shpirtërore me të dënuarit

- Doli në qarkullim SINAKSARI III, Janar-Shkurt

- Do t’i këndoj Zotit sa të rroj! - Mbresat e një studenti të vitit të parë të shkollës së Muzikës Bizantine - nga Llazarion Tenqexhiu

- 50 vjet më pas (1967-2017) - Të thëna... të pathëna... të përsëritura. Konstatime, konkluzione - nga Arkimandrit Kozma Sovjani

- Seminar për Arsimin nën kujdesin e Mitropolisë së Gjirokastrës - “Vlera themelore dhe probleme në arsim” - nga Korrespondenti i “Ngjallja”

- E kremtja e shën Theodhorit u festua si ditë Pashke! - nga Miron Çako

- “Duke mbajtur Kryqin” - Veprimtari me të rinjtë orthodhoksë të Beratit

- Veprimtari me të rinjtë orthodhoksë në Manastirin e Shën Joan Vladimirit

- Përfundoi restaurimi i Kishës së shenjtë të Varrit të Zotit Krisht

- Vlerësim dhe një përvojë e paharruar

- “Art dhe Trashëgimi” - Revistë kushtuar historisë, traditës dhe ndërtimeve orthodhokse

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com