Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Shkurt 2017

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

 - 50 vjet nga stuhia ateiste që u përpoq të shkatërronte besimin - Dy përvjetorë, hidhërim-gëzimi - nga Msc. Dhimitër Qosja

- 25 vjet nga hapja e Seminarit Orthodhoks

- Akademia Teologjike “Ngjallja e Krishtit”

- Gjyqi Mbarëbotëror dhe kriteri i tij - nga Mitropoliti i Beratit, Vlorës dhe Kaninës, Ignati

- Nga Shkatërrimi i Plotë Drejt Zhvillimit të Pashpresuar - “Kisha e ngritur nga gërmadhat”, Intervistë e Fortlumturisë së Tij, Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe të Gjithë Shqipërisë, Anastasit, dhënë z. Genc Mlloja, në gazetën “Albanian Daily News” (origjinal në anglisht “Church Raized from the ruins”)

- Të njohim veprat e personaliteteve të shquara intelektuale orthodhokse - Mitrush Kuteli (Dhimitër Pasko) prozatori, poeti, kritiku, folkloristi, përkthyesi, ekonomisti, kolosi i letrave shqipe dhe vepra e tij: “E madhe është gjëma e mëkatit” - nga Prof. Dr. Robert Andoni

- Fjeti Theodhor (Todi) Janku

- Kreshma e vërtetë - Nga Shën Joan Gojarti

- Mitropolia e Apollonisë dhe Fierit - Një kodër e shenjtë në fshatin Sheqishte - nga Marina Baba

- Dhërmi - Manastiri i Shën Theodhorit po cenohet nga një ndërtim i paligjshëm - Lidhur me ndërtimin e jashtëligjshëm që po bën z Artan Didi pranë Manastirit, në pronat e Kishës - nga Thoma Dhima

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com