Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Janar 2017

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Mposhtja e arrogancës - nga Anastasi Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë, Krishtlindje 2016

- Dorëzohet leja e legalizimit për Manastirin e Shën Vlashit

- Mbledhje dhe ndarje ndihmash për njerëzit në nevojë me rastin e Krishtlindjes

- Simpozium Ndërfetar në Tiranë - nga Dhimitër Qosja

- 135 vjet nga lindja e Imzot Theofanit (Nolit) - nga Atë Arthur Liolini

- Nga përshëndetja me rastin e Krishtlindjes e Patriarkut Ekumenik të Konstandinopojës, Vartholomeut - 2017-a shpallet Vit i Mbrojtjes së Shenjtërisë së Fëmijërisë - nga Patriarku i Konstandinopojës, Vartholomeu

- Urimi i Presidentit Nishani për Krishtlindje

- Të njohim personalitetet e shquara intelektuale orthodhokse Dr. Dhimitër Kajana - Intelektual i ndritur, mjek i shquar, humanist i madh, martir i paharruar - nga Prof. Dr. Robert Andoni

- Shën Vasili i Madh, shën Nikolla dhe Santa Clausi - Ngatërresa, deformime, mite dhe e vërteta rreth tyre - nga Arkimandrit Kozma Sovjani

- “Roli i gruas në Kishë” - Aktivitet me gratë e Kryepiskopatës së Tiranës - nga Elisabeta Shqau

- Forumi V Evropian Katoliko-Orthodhoks - Evropa nën frikën e kërcënimit terrorist fundamentalist dhe vlera e personit e liria fetare

- Gjinar - Të rinjtë orthodhoksë pranë më nevojtarëve - nga Armand Oga

- Urime të ngrohta për Kryepiskopin në të kremten e Shën Anastas Persianit

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com