Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Dhjetor 2016

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Lindja e Krishtit - Lajm shpëtimi për njeriun - nga Arkimandrit Kozma Sovjani

- Ngjarje të rëndësishme të vitit 2016

- “...Përmes dialogut me të tjerët shpërndajmë dritën e Orthodhoksisë...”

- Motivacioni i Çmimit “Panajotis Foteas” dhënë Kryepiskopit Anastas

- “Aktiviteti dhe kontributi Juaj ndritën si llambadhe” - Përshëndetja e mitropolitit të Mesinisë, Krisostomit, drejtuar Kryepiskopit Anastas, në pritjen e ngrohtë në kishën katedrale të Ipapandisë në Kallamatë

- Pasthënia e librit “Bashkekzistenca”, të Kryepiskopit Anastas, Për të cilin u nderua me Çmimin “Panajotis Foteas”

- Të njohim personalitetet e shquara intelektuale Orthodhokse: Dr. Janko Theodhosi - nga Prof. Dr. Robert Andoni

- Kisha e shkatërruar e Shën Gjergjit, Korçë - nga Mitropolia e Shenjtë, Korçë

- Doli në qarkullim numri i ri i revistës “Kërkim”

- Shkolla “Frymë Dashurie”, Gjirokastër - Vlerësim për punën dhe cilësinë

- Dolën në qarkullim Kalendarët Orthodhoksë 2017

- Mons. Frendo nisi detyrën si Arqipeshkëv i Arqidioqezës Metropolitane Tiranë - Durrës

 

Gazeta "Ngjallja" Dhjetor 2016 by KishaOrthodhokse on Scribd

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com