Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Nëntor 2016

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Kryepiskopi Anastas Nderohet me titullin “Qytetar Nderi” i Durrësit - nga Korrespondenti i “Ngjallja”

- 10 vjet më parë - Asambleja Kleriko-Laike që aprovoi Statutin e ri - U zgjodhën 3 episkopë të rinj

- Përpjekje për të regjistruar klerin dhe besimtarët orthodhoksë, të persekutuar gjatë regjimit ateist në Shqipëri - nga Arkimandrit Kozma Sovjani

- Katedralja bëhet gjithmonë e më e bukur - nga Llazarion Teneqexhiu

- “E madhe është gjëma e mëkatit” në Amfiteatrin e Katedrales “Ngjallja e Krishtit”

- Kreshma e Krishtlindjes, 15 nëntor - 24 dhjetor - nga Sonila (Dedja) Rëmbeci

- U kremtua 70-vjetori i Patriarkut të Moskës, Kirilit - Mori pjesë Kryepiskopi Anastas, i cili pati një takim me Tërëshenjtërinë e Tij - nga Thoma Dhima

- Përshëndetje e Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe të Gjithë Shqipërisë, Anastasit, me rastin e përvjetorit të shtatëdhjetë të ditëlindjes së Fortlumturisë së Tij, Fort të Shenjtit Patriark të Moskës dhe të Gjithë Rusisë, Kirilit

- Ikonat mesjetare në Shqipëri (periudha deri në pushtimin otoman) - nga Theofan Popa

- Takim dhe pelegrinazh i përbashkët i të rinjve orthodhoksë - nga Jani Meni

- Akademia Teologjike, Shën Vlash, Durrës - 9 nëntor 2016 - Takim me priftëreshat orthodhokse - nga Priftëreshë Renee Ritsi, Dhjakoneshë Aleksandria Ritsi

 

Gazeta "Ngjallja" Nëntor 2016 by KishaOrthodhokse on Scribd

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com