Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

 Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit janar 2015.

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Të mahnitshme janë ndërhyrjet e Perëndisë Kapërcimi i së pamundurës - Mesazhi i Krishtlindjes i Kryepiskopit Anastas, Dhjetor 2014

- Shkolla e Lartë “Logos” ndan diplomat

- “...U sëmura dhe erdhët të më shihni...” (Mtth. 25:32-40) - nga Armand Oga

- Hirotoni në të kremten e Shën Anastas Persianit

- Jetë e gjallë në shkollat e Kishës - nga Korrespondenti i “Ngjallja”

- Apostulli i shenjtë Timothe (22 janar)

- Danaks Anagnosti, nga Vlora (16 janar)

- Kremtim plot dritë i Ujit të Bekuar pavarësisht temperaturave të ulëta

- Nga Mesazhi i urimit i Papa Franceskut me rastin e Krishtlindjes

- Nga Mesazhi i urimit i Patriarkut Ekumenik, Vartholomeu I, me rastin e Krishtlindjes

- Krishtlindje plot lutje dhe dashuri - nga Korrespondenti i “Ngjallja”

- Atentat ndaj familjes dhe vlerave tradicionale kombëtare

- Takim i përvitshëm studentor në Mitropolinë e Gjirokastrës - nga Gabriela Dalipi

- KONTRIBUTI I KRISHTERIMIT NË EVOLUIMIN E MENDIMIT HISTORIK DHE NË HISTORIOGRAFI - nga Thoma Shkira, pedagog

- Kalendari i Liturgjive Hyjnore, SHKURT 2015

- Masakra dhe djegie kishash në Nigeri

- Të promovojmë moralin e krishterë kundër dhunës

- Thënie nga mësuesit e shkëlqyer ekumenikë

- Si u vendos e kremtja e Tre Hierarkëve

- Njoftim i Lidhjes së Intelektualëve Orthodhoksë të Shqipërisë

 

 

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com