Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Tetor 2016

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- “Foleja Studentore” vend lutjeje, ngritjeje shpirtërore dhe argëtimi - 22 vjet veprimtari me bekimin dhe vizionin e Kryepiskopit Anastas - nga Ana Baba, Përgjegjëse e Qendrës Studentore

- Program i pasur veprimtarish i Rinisë Orthodhokse - nga Jani Meni

- Takimi i radhës i Lidhjes së Intelektualëve Orthodhoksë - Dëshmi e qartë e unitetit të Kishës Orthodhokse - nga Thoma Dhima

- Ushqim falas për të varfrit e Tiranës, vepër bamirësie e Kishës Orthodhokse - nga Dr. Isidor Koti

- Miniatura mesjetare në Shqipëri - nga Theofan Popa, 1974

- U festua 25-vjetori i Fronëzimit të Patriarkut Ekumenik, Vartholomeu I

- Interesim i veçantë dhe mbështetje e vazhdueshme për vendin tonë

- Biografi e shkurtër e Patriarkut Vartholomeu I

- Nxënës të Zotit - Termat “apostull” dhe “nxënës” në Dhiatën e Re - nga Arkimandrit Kozma Sovjani

- Turizmi kulturor dhe Mozaiku i Katedrales Ortodokse të Tiranës - nga Ylli Drishti, Studiues i artit bizantin

- Vëllami i Gjergj Kastriotit

- Përfaqësia e Kishës sonë mori pjesë në shenjtërimin e Katedrales së Shën Joan Vladimirit në Tivar

- Simpozium për Shën Joan Vladimirin

 

Gazeta "Ngjallja" Tetor 2016 by KishaOrthodhokse on Scribd

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com