Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Shtator 2016

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Kujdesi i Kishës për arsimimin e brezit të ri - Kanë hapur dyert kopshtet e shkollat - nga Niko Zharkalli

- Projekte të reja të Zyrës “Shërbimi i Dashurisë” - Një sipërmarrje e suksesshme e grave të Treganit - nga Vitjona Nano Begeja

- E diela e Zotit - Të shkojmë Ta adhurojmë... - nga Llazarion Teneqexhiu

- Konferencë Ndërkombëtare për Spiritualitetin Orthodhoks

- Martirizimi dhe kungimi në botën e sotme - Përshëndetja e Kryepiskopit Anastas për Konferencën XXIV Ekumenike Ndërkombëtare për Spiritualitetin Orthodhoks

- Lindja e Hyjlindëses - Rëndësia e festës dhe disa opinione nga Etër të Kishës - nga Arkimandrit Kozma Sovjani

- Organizimi i restaurimit të Monumenteve të Kultit Orthodhoks në Kishën Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë 1991-2016 - nga Arkitekt Restaurator Gentian Stratobërdha

- Mbushemi gjithmonë me ndjenja falënderimi - U zhvilluan kampet verore të Kishës sonë - nga Ana Baba, Miron Çako, Marina Baba, Ingrida Bida

- Kampet ditore në Mitropolinë e Elbasanit - nga Koordinatori i Kampeve Armand Oga

- Tiranë - U mblodh Asambleja VI e Lidhjes Rinore Orthodhokse të Ballkanit - nga Ingrida Bida

 

Gazeta "Ngjallja" Shtator 2016 by KishaOrthodhokse on Scribd

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com