Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Gusht 2016

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- 25 vjet vepër hierapostolike e Kryepiskopit Anastas në Shqipëri - “Guxojmë të shpresojmë” - Fjala e Kryepiskopit Anastas me rastin e 2 Gushtit dhe përurimit të hidrocentralit

- Përurimi i hidrocentralit Rapun 3&4

- U shenjtërua Katedralja e re në Gjirokastër

- Me përkushtim të jashtëzakonshëm dashurie dhe vetësakrifikimi - nga Orfea Beci

- U promovua botimi “Vepra Ndërtuese në Mitropolinë e Gjirokastrës”

- Rrugëtim i Bekuar dhe i Mrekullueshëm - U kremtua 24-vjetori i Fronëzimit të Kryepiskopit Anastas

- Kisha Orthodhokse, bekim për vendin - Fragment nga fjala e Kryepiskopit Anastas në Shërbesën e Fronëzimit, 2 gusht 1992

- Mesopotam, Sarandë - U krye shenjtërimi i kishës së Apostujve Petro dhe Pavli

- 15 Gusht - Panair i Fjetjes të së Tërëshenjtës Mari në Delvinë - Shërbesë te vendi ku u krye Liturgjia e parë, më 1991

- Nga jeta e shenjtit martir dhe apostullit të vërtetë, shën Kozma Etolosit

- Me nxënësit e Liceut kishtar “Kryqi i Nderuar”, Sukth, Durrës

 

Photo:

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com