Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Në vazhdën e botimeve "Vepra ndërtuese" po ju paraqesim vëllimin e dytë të serisë "Vepra Ndërtuese", pjesa e 2, i cili paraqet veprën restauruese kishtare në Mitropolinë e Gjirokastrës

Në këtë libër do të lexoni:

- Shënim hyrës(i Pjesës së 2-të)

- Restaurime të kishave, monumente kulture

- Punime të plota restaurimi

- Ndërhyrje shpëtuese

- Treguesi i emrave dhe vendeve

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com