Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Korrik 2016

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- 25 Vjet Përpjekje Hierapostolike - Fragment nga libri “Ringritja e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë (1991-2012)”, i Kryepiskopit Anastas

- Deklaratë Për Shtyp - E Komuniteteve të Krishtera në Shqipëri për Reformën në Drejtësi

- Kampe ditore në Elbasan

- Kolegji “Platon” - i dyti në qarkun e Korçës - nga Vasil Tushi, Drejtor i Kolegjit “Platon”

- Aksidenti tragjik i një grupi pelegrinësh orthodhoksë nga Vlora

- Shën Kristina, martire e madhe

- “Ky Sinod ishte një arritje, dhuratë Perëndie” - Fjala e përshëndetjes e Kryepiskopit Anastas, mbajtur në drekën e fundit zyrtare me rastin e përfundimit të punimeve të Sinodit të Shenjtë dhe të Madh, në Manastirin e Shenjtë të Burimit Jetëdhënës, Krisopigji, Hania

- Zgjedhja e 12 Apostujve - nga Arkimandrit Kozma Sovjani

- Sinodi i Parë Ekumenik dhe beteja për urën Milvio - nga Prof. Ass. Eugenia Drakopoulou, Përktheu: Kristaq Balli, Botuar në “Koha jonë”

- Atë Thanas Bebi, klerik i nderuar i lagjes “Shën Koll” në Elbasan - nga Atë Stavri Çipi

- Filluan kampet verore të Kishës sonë

 

 

 

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com