Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Qershor 2016

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Mesazhi i Sinodit të Shenjtë dhe të Madh - Për popullin orthodhoks dhe për çdo njeri me vullnet të mirë, Kolimbari, 26 qershor 2016

- Thirrja e Sinodit të Shenjtë dhe të Madh Është e Domosdoshme

- Fjala e Kryepiskopit Anastas, mbajtur në Mbledhjen e Hapjes së Sinodit të Shenjtë dhe të Madh

- Zhvilloi punimet Sinodi i Shenjtë dhe i Madh - nga Orfea Beci

- U dorëzuan diplomat në Akademinë Theologjike “Ngjallja e Krishtit”

- Kremtohet me madhështi shën Joan Vladimiri

- Përvjetor kujtimi dhe falënderimi - U festua 2-vjetori i Shenjtërimit të Katedrales “Ngjallja e Krishtit”

- 24 Qershor 1992 - Zgjedhja historike dhe fronëzimi i Kryepiskopit Anastas, Fragment nga libri “Ringritja e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë (1991-2012)”

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com