Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Maj 2016

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

 

- Mesazhi i Pashkës 2016 - Dalje nga dëshpërimi - nga Anastasi Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë

- Akademia Theologjike “Ngjallja e Krishtit”, Shën Vlash, Durrës - Simpozium ndërfetar “Krijimi dhe njeriu si kujdestar i tij”

- Kuqan - Elbasan, Ikonostas i ri në kishën e Shën Gjergjit - nga K.B

- Veprimtari në burgje me rastin e Pashkës - “Isha në burg dhe erdhët të më vizitonit”

- Jisui dhe Thomai

- Fjala e Mitropolitit të Apollonisë dhe Fierit, Hirësisë së Tij, Nikollës, në Shërbesën e Fronëzimit

- Fjala e Mitropolitit të Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit, Hirësisë së Tij, Andonit, në Shërbesën e Fronëzimit

- Bekimi i Kryepiskopit Anastas na shoqëron hap pas hapi - nga Marina Baba

- Koncert paskal me “Këngë e valle për emocione të përbashkëta”

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com