Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Prill 2016

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Nga Mesazhi i Kryepiskopit Anastas, Pashkë 2015

- Krijohen dy mitropoli të reja: Mitropolia e Apollonisë dhe e Fierit dhe Mitropolia e Elbasanit, të cilat plotësohen me mitropolitë të rinj

- Veprimtari të Zyrës DA - “Shërbimi i dashurisë” të Kishës. Fuqizimi ekonomik i grave nëpërmjet zhvillimit të bashkësisë (klasterit) ekonomike – nga Nina Perdhiku

- Mesazhe shpirtërore nga Triodi – nga Stefan Zhupa

- Lutje dhe litani në kujtim të atyre që humbën jetën në det

- Kurajë dhe shpresë për të gjithë ata që kërkojnë strehë dhe për të gjithë ata që i mirëpresin dhe i ndihmojnë

- Tomosi mbi bekimin e Autoqefalisë së Kishës Orthodhokse në Shqipëri, nga Patriarkana e Shenjtë e Konstandinopojës, më 12 prill 1937

- Biografi e shkurtër e Hirësisë së Tij, Mitropolitit të Apollonisë dhe të Fierit, Nikollës

- Biografi e shkurtër e Hirësisë së Tij, Mitropolitit të Elbasanit, Andonit

- Biografi e shkurtër e Hirësisë së Tij, Mitropolitit të Amantias, Nathanailit

- U Fronëzua Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit, Hirësia e Tij, Nikolla

- U Fronëzua Mitropoliti i Elbasanit, Hirësia e Tij, Andoni

- Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë vazhdon me unitet të palëkundur zhvillimin dhe përparimin e saj

- “Nuk pajtohemi për asnjë arsye dhe me askënd që përdor gjuhën e urrejtjes”

- Kabineti i ORL-së pranë Klinikës Diagnostike Orthodhokse kryen ekzaminime me nivel të lartë dhe me pajisje bashkëkohore – nga Dr. Majlinda Cani, Mjeke Otorinolaringologe

- Vendosen kambanat në Katedralen e Shën Dhimitrit në Berat – nga Dhjakon Joan Qako

- Më 23 prill u kujtua Ngjallja e Llazarit

- Kalendari i Liturgjive Hyjnore, Maj 2016

- Doli në qarkullim libri “Vepra ndërtuese - Mitropolia e Gjirokastrës”, vëllimi I dhe II

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com