Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

 

Tiranë

Katedralja "Ngjallja e Krishtit"

 

E Premtja e Madhe dhe e Shenjtë - Shërbesa e Epitafit

 

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

 

Pashka e Madhe, Ngjallja e Zotit Krisht

 

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

 

Durrës

Kisha e "Apostull Pavlit dhe Shën Astit"

 

 

Manastiri i Hirshëm i "Shën Vlashit" - Skiti i Miroprurëseve të Shenjta

 

 

Shkodër

Kisha Orthodhokse "Lindja e Krishtit"

 

Photo:

Photo:

 

Elbasan

Kisha e "Shën Nikollës"

 

 

Librazhd

Kisha "Ngjitja ne qiej e Zotit Krisht" - Analipsi

 

 

Berat

Katedralja e "Shën Dhimitrit"

 

E Premtja e Madhe dhe e Shenjtë - Shërbesa e Epitafit

 

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

 

Pashka e Madhe, Ngjallja e Zotit Krisht

 

 

Vlorë

Kisha e "Shën Theodhorëve"

 

 

Kisha e "Shën të Djelës", Nartë

 

 

Fier

Katedralja e "Shën Gjergjit"

 

 

Manastiri "Lindja e Shën Marisë", Ardenicë

 

 

Korçë

Katedralja "Ngjallja e Krishtit"

 

E Premtja e Madhe dhe e Shenjtë - Shërbesa e Epitafit

 

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

Photo:

 

 Pashka e Madhe, Ngjallja e Zotit Krisht

 

 

Ersekë

Kisha e "Shën Gjergjit"

 

 

Gjirokastër

Kisha “Metamorfoza e Shpëtimtarit”

 

 

Përmet

Kisha e "Shën Marisë"

 

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com