Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
 
 
Njoftim
Fronëzohen dy Mitropolitët e rinj për dy Mitropolitë e reja
 
   Ditën e shtunë datë 16 prill 2016 ora 12:00 në Katedralen “Shën Gjergji” në qytetin e Fierit do të zhvillohet ceremonia e fronëzimit të Mitropolitit të Apolonisë dhe Fierit Imzot Nikolla.
   Ditën e diel datë 17 prill 2016 ora 18:00 në Kishën “Shën Nikolla” në qytetin e Elbasanit do të zhvillohet ceremonia e fronëzimit të Mitropolitit të Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Imzot Andonit.
   Në ceremoni do të jenë të pranishëm Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë, Imzot Anastasi si dhe Hierarkët e tjerët anëtarë të Sinodit të Shenjtë së bashku me klerikë dhe besimtarë. 
   Janë të ftuar të gjithë besimtarët dhe dashamirësit të marrin pjesë në këtë gëzim të Kishës sonë.
 
 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com