Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Shkurt 2016

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Drejt Sinodit të Shenjtë dhe të Madh të Kishave Orthodhokse - nga Anastasi, Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë

- Me shumë dashuri pranë fëmijëve me nevoja të veçanta

- 14 shkurti, një festë e deformuar - nga Miron Çako

- Martesa dhe familja në Kishën Orthodhokse - nga Hirësia e Tij Joani, Mitropolit i Korçës

- Mendime rreth jehonës së takimit të Primatëve të Romës dhe të Moskës - nga Protopresviteri Jorgos Cecis

- 23 shkurt, 60-vjetori i fjetjes së Episkopit Jerothe Andon Jaho - nga Ilia Spiro Vasili

- Vazhdon Ende Përçartja e një Shpifësi të Paturpshëm - nga Kryepiskopata e Hirshme

- 1991 - Liturgjitë e para Hyjnore pas vitit të kobshëm 1967

- Për smirën - nga Shën Nektari i Pentapojës

- Studimi i Shkrimit të Shenjtë

- Poeti Lamartin për vlerën e psalmeve të Davidit

- Klerikët nderohen me titullin “Nderi i qytetit të Durrësit”

- Takim historik i Papës me Patriarkun e Moskës

- Mos iu dorëzo shkurajimit - nga Shën Afrat Persiani

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com