Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Janar 2016

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Sprovat dhe prania e Perëndisë - Mesazhi i Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe të Gjithë Shqipërisë, Anastasi, Krishtlindje 2015

- Doli në qarkullim Sinaksari, “Jeta e shenjtorëve të Kishës Orthodhokse”, Vëllimi II, Nëntor-Dhjetor

- Neomartiri Gjergji i Janinës, i cili mori palmën e martirizimit më 1838

- Kremtim i gëzuar, me gjithë vështirësitë e motit

- Liria e besimit dhe dialogu ndërfetar në Shqipëri - nga Vlash Plepi

- Mirënjohja dhe falënderimi ndaj Perëndisë dhe bamirësve - nga Arkimandrit Kozma Sovjani

- Tiranë - U kremtua me madhështi Krishtlindja

- Presidenti Nishani shtroi një darkë zyrtare me rastin e Krishtlindjes - nga Korrespondenti i “Ngjallja”

- Tiranë, Koncert festiv i nxënësve të shkollës “Protagonistët”

- Ndihma për familjet në nevojë - nga Jani Meni

- Jo - diskriminimit, Po - vëllazërimit

- Pak fjalë për një luftëtar të palodhur të Kishës

- “Lamtumirë Dhimitër Bedulit” - Fjala përkujtimore e Kryepiskopit Anastas në ceremoninë e përmortshme

- Athinë, Greqi, U promovua libri i ri i Kryepiskopit Anastas “Bashkëjetesa”

- Komunikatë e Sinaksit të Primatëve Orthodhoksë - nga Sekretariati i Sinaksit

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com