Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Dhjetor 2015

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Lindja, sipas mishit, e Zotit, Perëndisë dhe Shpëtimtarit Tonë Jisu Krisht

- 23 vjet më parë - Kapërcimi i Rrugëve Pa Krye - Nga Mesazhi i Krishtlindjes i Kryepiskopit Anastas i vitit 1992

- Kontributi i Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë në Arsim - Roli i Arsimit në Zhvillimin Ekonomiko-Social

- 10-vjetori i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan - nga Atë Stavri Çipi

- “Roli i gruas në Kishë, sipas shembullit të së Tërëshenjtës” - Aktivitet me gratë orthodhokse të zonës së Elbasanit - nga Elisabeta Shqau

- Foshnjat e vrara nga Herodi - Padrejtësia dhe Drejtësia Hyjnore - nga Arkimandrit Kozma Sovjani

- Global Christian Forum, Tiranë 3 nëntor 2015 - “Diskriminim, Persekutim, Martirizim, «DUKE NDJEKUR KRISHTIN SË BASHKU» - Një përqasje biblike-theologjike - nga Nga Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë Anastasi

- Në 25-vjetorin e rrëzimit të sistemit komunist - Kishës sonë i jepet çmimi i Mirënjohjes

- Në përvjetorin e Ngritjes së Flamurit në Tiranë - Komunitetet fetare nderohen me Medaljen e Mirënjohjes

- “ANASTASIMATARI”, Një Kontribut i Vyer Për Jetën Liturgjike Të Kishës Sonë

- Kryepiskopi Anastas nderon kujtimin e Imzot Rrok Mirditës

- Deklaratë e përbashkët kundër dhunës në familje

 

 

 

 

 

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com