Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Nëntor 2015

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Global Christian Forum, Tiranë 3 nëntor 2015, “DISKRIMINIM, PERSEKUTIM, MARTIRIZIM: DUKE NDJEKUR KRISHTIN SË BASHKU” - Një përqasje biblike-theologjike - nga Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë Anastasi

- Vatikan - Kryepiskopit Anastas i jepet Çmimi “Giuseppe Sciacca”

- Mbledhje historike e Kishave të Krishtera nga 65 vende të ndryshme të Botës

- Kreshma e Krishtlindjes - nga Sonila (Dedja) Rëmbeci

- Nga Urtësia e Etërve të Kishës - Si të sillemi përpara vështirësive

- Të propozojmë forma të reja mbështetjeje për të krishterët anembanë botës - Përshëndetje hapëse e veprimtarisë “Diskriminim, Persekutim, Martirizim” - nga Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë, Prof. Dr. Anastasi

- Fjala e falënderimit e Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe të Gjithë Shqipërisë, Prof. Dr. Anastasit, pas dorëzimit të Çmimit prestigjioz “Giuseppe Sciacca” “Për Aktivitet hierapostolik, Solidaritet social dhe Humanizëm” 

- Një përqasje biblike-theologjike

- Ikonat e shenjta transportohen si dru zjarri

- Restauratorja Çaushi: Ikonave të sekuestruara iu janë bërë dëme të pallogaritshme - Marrë me shkurtime nga gazeta “Shqiptarja.com”, 22 nëntor 2015

- Në lidhje me paketën e re të shpifjeve të Nikolla Markut - nga Kryepiskopata e Hirshme

- Vizitë e besimtarëve elbasanas në Përmet - Meshimi u bë në kishën e shkatërruar dhe të rrëmbyer “Shën Maria e Pazarit” - nga Atë Stavri Çipi

- Stendë me botimet e Kishës në Panairin e Librit

- Qarkullojnë botime që mbjellin urrejtje dhe dasi - Protestë drejtuar organizatorëve të Panairit të Librit - nga Zyra e Shtypit e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

- “Adhurimet, Neopaganizmi, Sekularizmi” - U zhvillua Takimi VIII vjetor Ndërothodhoks i RIOSFA, Lubljanë - Slloveni - nga Arkimandrit Kozma Sovjani

- Kryeministri Edi Rama vizitoi Patriarkanën Ekumenike - nga njoftimi për shtyp i Patriarkanës Ekumenike

- Marrim pjesë në dhimbjen e popullit të dashur francez - nga Kryepiskopata e Hirshme

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com