Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Tetor 2015

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Manastire e kisha para dhe pas restaurimit të bërë nga Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë

- Mbi 11.000.000 euro të përdorura nga Kisha Orthodhokse për restaurimin e monumenteve të kulturës - nga Kryepiskopata e Hirshme

- Të varfrit e kohës së sotme dhe fetë - nga Hirësia e Tij, Joan Pelushi

- Rumani - Pjesëmarrës në kremtimin e Shën Parashqevisë së Re

- Filluan veprimtaritë e katekizmit në Kryepiskopatë dhe në Mitropolitë - nga Jani Meni

- “Misionarizmi” Papnor në Himarë - Fragment nga libri i historianit Kostas Haxiantoniu

- Në Dhërmi nuk u godit një garazh, por shpirti i orthodhoksëve - nga Joan Merkuri, prift në Himarë

- Konferencë për Paqen në Lindjen e Mesme - Dhuna në emër të fesë dhunon vetë thelbin e fesë - nga Korrespondenti i “Ngjallja”

- “Diskriminim, persekutim, martirizim: Duke ndjekur Krishtin së bashku” - Takim Ndërkombëtar në Tiranë i Kishave të Krishtera

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com