Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Shtator 2015

Në këtë numër do të lexoni:

 

 

- U zhvillua Takimi Ndërkombëtar Ndërfetar - “Paqja është gjithmonë e mundshme”

- Çdo dhunë në emër të fesë dhunon esencën e fesë - nga Anastasi, Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë

- U shkatërrua kisha orthodhokse e Shën Athanasit - nga Zyra e Shtypit e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

- Nëse ne shpresojmë që të shikojmë paqe dhe pajtim... atëherë kjo shpresë duhet të ekzistojë fillimisht dhe mbi të gjitha midis feve të botës sonë - Përshëndetja e Tërëshenjtërisë së Tij, Patriarkut Ekumenik, Vartholomeu I, me rastin e zhvillimit të Takimit Ndërkombëtar Ndërfetar - “Paqja është gjithmonë e mundshme”

- E kundërta e paqes nuk është lufta, por egocentrizmi - nga Prof. Dr. Anastasi, Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë, Anëtar Nderi i Akademisë së Athinës

- Rumani - Të rinjtë e krishterë së bashku për të ardhmen e Evropës - nga Ingrida Bida, Adion Gjoni

- Kisha e Dhërmiut, jashtë listës së monumenteve më 1967 - nga Sokol ÇUNGA

- Filloi viti i ri mësimor 2015 - 2016 në shkollat e Kishës - nga Niko Zharkalli

- Tjetër Protestë Publike - Për shkatërrimin e kishës së Shën Athanasit në Dhërmi - nga Kryepiskopata e Hirshme, 10 shtator 2015

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com