Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Gusht 2015

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Kremtim festiv i Sinodit të Shenjtë në përvjetorin e 23-të të Fronëzimit të Kryepiskopit

- Ecje shembullore e institucioneve arsimore të Kishës sonë - nga Aleksandra Janaq

- Ato që thuhen për problemet shëndetësore të Kryepiskopit Anastas janë trillime - nga Kryepiskopata e Hirshme

- Veprimtari shpirtërore me familje orthodhokse - nga Korrespondenti “Ngjallja”

- Ngasjet në jetën tonë - nga Hirësi Ignati

- Kremtohet me madhështi Shën Kozmai i Kolkondasit

- Shën Kozmai rrëfen për Hyjlindësen - “Ta nderojmë me kreshmë, lutje, mëshirë dhe vepra të mira”

- Dorëshkrimi greqisht nga  Berati i Shqipërisë

- “Vështrim historik për historinë e mitropolisë së shenjtë të qytetit Belegradon, tani Berat, dhe për vendet nën vartësinë e saj”

- “Udhëto me Zotin”- U zhvilluan kampet verore për fëmijët dhe të rinjtë orthodhoksë

- Një shembull që duhet ndjekur në ndërtimin e vendeve të shenjta - nga Vangjeli Lako, Ingrida Bida

- Kamp mes natyrës dhe historisë së Voskopojës

- Kamp ditor në fshatrat e Elbasanit - nga Armand Oga, katekist

- Kurorëzimi në një kishë orthodhokse të shkatërruar bëhet simbol i shpresës

- Filluan regjistrimet në Shkollën e Muzikës Bizantine

- Dhërmi - u përpoqën të shkatërrojnë kishën orthodhokse - nga Zyra e Shtypit e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

- Dhunohet sërish kisha e Shën Athanasit dhe kërcënohet jeta e priftit - nga Zyra e Shtypit e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com