Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Maj 2015

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Kremtime me rastin e 1150-vjetorit të kristianizimit të bullgarëve.

- Përshëndetje me rastin e 1150-vjetorit të pagëzimit të popullit bullgar - nga Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë, Anastasi.

- Shprehje e ekumenizmit dhe e unitetit të Kishës Orthodhokse - nga Korrespondenti “NGJALLJA”.

- Takim ndërfetar midis studentëve të Theologjisë.

- Kontributi i Doktrinës së Krishterë (në veçanti i asaj Orthodhokse) në formimin dhe konsolidimin e kombit shqiptar, në zhvillimin dhe përparimin e vendit - nga Prof. Dr. Arqile Bërxholi.

- Pendikostia dhe rëndësia e saj për Kishën - nga Arkimandrit Kozma Sovjani.

- KONGRESI I PARË NDËRKOMBËTAR I MJETEVE DIXHITALE DHE PIMANTIKËS ORTHODHOKSE.

- Përgjegjshmëri për përdorimin e drejtë të mjeteve dixhitale - Mesazhi përshëndetës nga Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë, Anastasi.

- PËRGJEGJSHMËRI PËR TË PASUR OBJEKTIVITET - nga Episkopi i Apollonisë Nikolla (Hyka).

- Gjuha shqipe nuk është armike e gjuhës greke.

- Reagime në mbrojtje të Kishës Orthodhokse.

- A përbën greqishtja e Kryepeshkopit kërcënim për Shqipërinë? - nga Jordan Jorgji.

- Vizitë dhe bashkëmeshim në Mitropolinë e Kosturit.

- Ndërroi jetë artisti Dhimitraq Mio.

- Festa e Abetares në shkollën shqiptaro-amerikane “Protagonistët”.

- Festa e Abetares në shkollën “Frymë dashurie”, Durrës.

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com