Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Prill 2015

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

 - Ngjallja - Lartësimi i dinjitetit njerëzor - Mesazhi i Pashkës nga Kryepiskopi Anastas, Prill 2015

- Sjellje e papërgjegjshme me Censusin e vitit 2011 - nga Prof. dr. Arqile Bërxholi

- Kryepiskopi Anastas flet Krishtin - nga Atë Anastas Bendo

- Shën Gjergji, dëshmori i madh, i lavdishëm e trofeprurës - nga Dhimitër Beduli

- NJË VEPËR MADHËSHTORE, Për të cilën u përpoqën të shpifin - nga Zyra e Shtypit e Sinodit të Shenjtë

- Sqarim i detyruar ndaj një sulmi jodinjitoz - nga Episkopi i Apollonisë Nikolla (Hyka)

- Kryepiskopi Anastas e kryen Liturgjinë Hyjnore në gjuhën shqipe - nga Zyra e Shtypit e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

- 11 nxënës të shkollës “Protagonistët” marrin Certifikatën GOLD të TOEFL Junior

- Deklarime të forcave dhe personaliteteve të politikës

- 10 vjet nga hapja e mensës “Shoqëria e Dashurisë” - nga Dhjakon Nikolla Kodheli

- Vizita në burg me rastin e Pashkës

- Gjaku i martirëve ndan të mirën nga e keqja

- Masakër ndaj studentëve të krishterë në Kenia

- Në ndihmë të fermerëve të zonave të varfra - nga Mimoza Bezhani

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com