Vleresimi aktual: 1 / 5

Yje aktiveYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit mars 2015.

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

 

- PROTESTË - Tiranë, 4 mars 2015

- Ungjillëzimi i Perëndilindëses - Dialogu midis Virgjëreshës Mari dhe Kryeengjëllit sipas disa Etërve të Kishës dhe theologëve të dy shekujve të fundit - nga Arkimandrit Kozma Sovjani

- Shërbesë përshpirtjeje dhe veprimtari me rastin e 50-vjetorit të fjetjes së Imzot Theofan Nolit

- VITI JUBILAR I THEOFAN NOLIT DHE KONTRIBUTI I TIJ PËR KISHËN - nga Dhimitër Qosja, Pedagog në Akademinë Teologjike “Ngjallja e Krishtit”, Shën Vlash, Durrës

- Turqia i jep nënshtetësinë edhe 10 episkopëve të tjerë orthodhoksë nga bota - nga Th.Dh

- SHËN MATRONA E SELANIKUT (27 mars)

- Martirja e re e Krishtit, Eleni Mahankova

- TË PAKTËN, KINI RESPEKT PËR TË VËRTETËN! - nga Prof. dr. Robert Andoni, Prof. dr. Aleksandër Sallabanda, Atë Emanuel Lusha, Atë Ilia Mazniku

- Doli në qarkullim SINAKSARI - (Vëllimi I, shtator - tetor)

- Dëmtimi i Kishës, dëmtim i gjithë shoqërisë - nga Violeta Plepi, Vlash Plepi, Teologë

- Përshpirtje e veprimtari për Konstandin Kristoforidhin - nga Atë Stavri Çipi

- Deklaratë proteste e besimtarëve orthodhoksë të Beratit - Jemi të indinjuar nga cenimi i rrethimit të Katedrales së Tiranës

- Mitropolia e Korçës - Shteti, në bazë të Marrëveshjes, duhet të ishte ruajtës i objekteve kishtare

- NGA PROTESTA - E klerit të hirshëm të Mitropolisë së Shenjtë të Gjirokastrës - Për provokimin në Katedralen “Ngjallja e Krishtit, në Tiranë

- “Si të jetojmë një jetë me Krishtin” - Takim njëditor me të rinjtë orthodhoksë të Kyepiskopatës së Tiranës

- Tiranë - Takim i Lidhjes së Intelektualëve Orthodhoksë

 

 

https://lh4.googleusercontent.com/-NolkKVX_CuA/VRQFL0LF6MI/AAAAAAAAMfY/HhvAGYKzaeg/w601-h823-no/Pages%2Bfrom%2BGazeta%2Bmars%2B2015%2Bper%2Binternet.jpg

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com