Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit tetor 2014.

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- U MBLODH ASAMBLEJA KLERIKO LAIKE E KISHËS ORTHODHOKSE AUTOQEFALE TË SHQIPËRISË

- “Tradita dhe vizioni i bashkekzistencës paqësore të komuniteteve fetare në Shqipëri” - Fragmente nga referati i Kryepiskopit Anastas, në Asamblenë Kleriko-Laike 

- Kryepiskopi ka fituar respektin botëror me mendimin, praninë dhe kontributin e tij - Klerikët orthodhoksë shqiptarë u japin përgjigje sajesave paradoksale 

- Dëshmor Longin kryeqindëshi dhe 2 ushtarët (16 tetor)

- “Ju është dhënë të njihni misteret e mbretërisë së Perëndisë” 

- Konferencë me bashkëshortet e klerikëve orthodhoksë të Shqipërisë 

- U zhvillua Asambleja e Lidhjes së Intelektualëve Orthodhoksë 

- Mensa e bamirësisë “Shoqëria e Dashurisë” vazhdon të presë çdo javë njerëz në nevojë – nga Dhjakon Nikolla Kodheli 

- KONTRIBUTI I KRISHTERIMIT NË EVOLUIMIN E MENDIMIT HISTORIK DHE NË HISTORIOGRAFI - nga Thoma Shkira, teolog 

- Filloi viti i ri mësimor në Akademinë Teologjike - Dhimitër Qosja, pedagog 

- Duhet të reagojmë ndaj trajtimeve diskriminuese – nga Thoma Dhima

 

https://lh4.googleusercontent.com/-9-EyKIMcRkI/VFCzDMbQnnI/AAAAAAAAECw/oAxbVAN4aeQ/w601-h823-no/Pages%2Bfrom%2BGazeta%2Btetor%2B2014%2Bper%2Binternet.jpg

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com