Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit shtator 2014.

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

-  Dashuri pa fund e pa kufi – nga Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë † Anastasi. 

-  200 afrikanë pagëzohen orthodhoksë. 

-  U kremtua me një Liturgji Hyjnore të kryer nga Sinodi i Shenjtë 300-vjetori i lindjes së Shenjtorit – nga Th. Dh. 

-  Kometë në kupën e qiellit - Imzot Kristofori, Kryepiskopi i parë kanonik i Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë. 

-  Shkolla dhe vatra besimi – nga Dr. Dion Tushi.

-  Deklaratë për shtyp e Komitetit Shtetëror për Kultet. 

-  Bashkëpunim i ngrohtë në këta 23 vjet - Thoma Dhima, Kryeredaktor i gazetës “Ngjallja”. 

-  Filloi viti i ri shkollor në shkollat parauniversitare të Kishës sonë. 

-  Kampe të shumta për fëmijë në të gjitha dioqezat. 

-  Fjalë të arta - Atë Simeon Arvaniti (1901-1988). 

-  Të pavërtetat e përsëritura nuk mund të bëhen të vërteta – nga Andon (Merdani), Episkopi i Krujës. 

-  Filloi ndërtimi i serrave të përfitueseve të projektit “Nisma të qëndrueshme ekonomike”. 

-  Kisha ofron antidotin për zgjidhjen e krizës sonë ekologjike. 

-  Nga vizita e Papa Françeskut në vendin tonë.

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com