Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

  Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit shkurt 2015.

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Kontributi i Kishës në arsimin parauniversitar

- Solidaritet kundër vendimeve të padrejta - nga Thoma Dhima

- Grabitet për të pestën herë kisha “Shën Vasili”, në Prespë - Artikull i botuar në “Gazeta Shqiptare” datë 16 shkurt 2015

- Shpresojmë që kjo njëanshmëri të mos vazhdojë - Drejtuar Redaksisë së gazetës “MAPO” - nga Zyra e Shtypit e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

- “Le t’i largohemi egoizmit të fariseut dhe le të imitojmë përulësinë e doganierit”

 - “Hierarku orthodhoks ka një detyrë të caktuar kishtare. Ai nuk mund të marrë poste politike” - nga Korrespondenti i “Ngjallja”

- Si të mësojmë nxënësit me nevoja të veçanta?  - nga Korrespondenti i “Ngjallja”

- Veprimtari e Lidhjes së Intelektualëve Orthodhoksë - Tre Hierarkët Mësuesit e Mëdhenj Ekumenikë të Kishës sonë

- NDËRGJEGJJA E FORTË “E SHOQËRISË” NË JETËN DHE VEPRËN E TRE HIERARKËVE - Nga ligjërata e Prof. Dr. Anastasit në takimin me intelektualët orthodhoksë

- Një konflikt dhe një deformim i historisë

- SHËN NIFONI I KONSTANDINOPOJËS, VËLLAMI I GJERGJ KASTRIOTIT

- Liturgji Hyjnore në kishën e mbyllur më 1922

- Një krim i tmerrshëm kundër të krishterëve  - nga Korrespondenti i “Ngjallja”

- Në ndihmë të banorëve të zonave të përmbytura

- Vizitë njohëse dhe shpirtërore - nga Dhjakon Joan Qako

 

 

 

 

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com