Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Gusht 2014.

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- Rrugëtim – Transformimi – nga Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë † Anastasi.

- U krye Shenjtërimi i kishave të Pogradecit, Alikos dhe Këlcyrës – nga Korresp. i “Ngjallja”.

- Nga 10-13 gusht u zhvillua Panairi i Librit “Vlora 2014”.

- Kryepiskopi Anastas Meshoi në qytetin e Korçës.

- SHËN KOZMAI I MYZEQESË DHE I ORTHODHOKSISË EKUMENIKE – nga Mihail Kr. Pantoulas.

- Një humbje shpirtërore dhe materiale. U dogj kisha “Ungjillëzimi i Hyjlindëses”, monument kulture, në fshatin Salc - Kozare, të Kuçovës.

- NJOFTIM - Konkursi për pranimin e studentëve të rinj në Akademinë Teologjike “Ngjallja e Krishtit”, në Shën Vlash.

- Kalendari i Liturgjive Hyjnore, SHTATOR 2014.

- U zhvilluan kampet kombëtare për djem e vajza – nga Dhjakon Stefan Ritsi, AmarildoTashi, Dhimitër Piperi dhe Ana Baba

- DEKLARATË PËR SHTYP - KËSHILLI NDËRFETAR I SHQIPËRISË

- Njoftim për studentët e Shkollës së Lartë Private “LOGOS”

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com