Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit dhjetor 2014.

 

Në këtë numër do të lexoni:

 

- “Atje ku do Perëndia, mposhtet rregulli i natyrës” - Fragment nga Mesazhi i Krishtlindjes i Kryepiskopit Anastas

- “Virgjëresha lindi sot”

- “Diktatura që nuk vrau dot shpirtin”

- Disa klerikë të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë që u ekzekutuan, u persekutuan dhe vuajtën në mënyra të ndryshme gjatë periudhës së regjimit ateist komunist (1943-1990)

- Kisha të shkatërruara të Mitropolisë së Hirshme të Gjirokastrës

- Mësues shpresëtarie e modestie - Hierodëshmori dhe çudibërësi, shën Elefteri (Lefteri), Episkop i Vlorës dhe i Ilirisë - nga Dhimitër Beduli (botuar në “Ngjallja”, dhjetor 1994)

- Papa Francesku vizitoi Patriarkanën Ekumenike të Konstandinopojës dhe nënshkroi një deklaratë të përbashkët me Patriarkun Ekumenik Vartholomeu

- Deklarata e përbashkët e Papa Franceskut dhe Patriarkut Ekumenik Vartholomeu I

- Durrës - Vjedhje e ripërsëritur në kishën e Shën Gjergjit - nga Atë Spiro Kostoli

- Objekte kulti në Opar

- Mitropoliti i Durrësit, Hrisanthi nga Madhita, reformuesi i Muzikës Bizantine - nga Arkimandrit Kozma Sovjani

- Rinia Orthodhokse mbledh ndihma për të varfrit - nga Jani Meni

- Arritje e shënuar e një nxënëseje të shkollës “Protagonistët”, të Kishës sonë - nga Maria Mazniku

- Trajnime me të rinjtë orthodhoksë

- U zhvillua Asambleja e Lidhjes Orthodhokse të Rinisë së Shqipërisë

 

 

https://lh5.googleusercontent.com/-aHDexeh479w/VJ0g5lsg5EI/AAAAAAAAJoA/yqp4I-G0STw/w605-h823-no/Pages%2Bfrom%2BGazeta%2Bdhjetor%2B2014.jpg

 

 

 

* indicates required


 

 
 

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com