Lajme

Sottocategorie

Deklarata- Njoftime Zyrtare

Numerim artikujsh:
3
Titolo Data pubblicazione Vizita
U kremtua 100-vjetori i rivendosjes së Patriarkanës së Moskës 05 Dhjetor 2017 Vizita: 1202
Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Nëntor 2017 30 Nentor 2017 Vizita: 1574
Protestë - Për një “roman”, që fyen orthodhoksët dhe më gjerë, si edhe harmoninë fetare të Shqipërisë 27 Nentor 2017 Vizita: 2579
Koncert i suksesshëm i Orkestrës “Mikis Theodhorakis” në Tiranë 22 Nentor 2017 Vizita: 1645
“Persekutim, rezistencë, dëshmi” - Veprimtari madhështore e Kishës Orthodhokse të Rumanisë kushtuar viteve të persekutimit komunist 31 Tetor 2017 Vizita: 1739
Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Tetor 2017 27 Tetor 2017 Vizita: 1732
Deklaratë - Mbi ngjarjen në Kishën Orthodhokse të Labovës së Kryqit 21 Tetor 2017 Vizita: 10662
Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Shtator 2017 05 Tetor 2017 Vizita: 1995
Botohet në italisht libri i Kryepiskopit Anastas “Të jetojmë së bashku” 02 Tetor 2017 Vizita: 1844
Kryepiskopi Anastas në Mitropolinë e Hirshme të Gjirokastrës 26 Shtator 2017 Vizita: 2323
Kryepiskopi Anastas vizitoi Mitropolinë e Nikopolit dhe të Prevezës 22 Shtator 2017 Vizita: 1740
U kremtua me shkëlqim Lartësimi i Kryqit 14 Shtator 2017 Vizita: 1831
Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Gusht 2017 31 Gusht 2017 Vizita: 1859
Përgënjeshtrim ndaj akuzave absurde të Nikolla Markut 27 Gusht 2017 Vizita: 1352
Kremtim i madh i Shën Kozmait në Manastirin e tij në Kolkondas 25 Gusht 2017 Vizita: 3356
Kryepiskopi Anastas viziton Mitropolinë e Qefalonisë 17 Gusht 2017 Vizita: 3755
Intervista e Kryepiskopit Anastas për Agjencinë e Lajmeve të Athinës dhe të Maqedonisë 11 Gusht 2017 Vizita: 1438
Kryepiskopi Anastas në krahinën me tradita orthodhokse të Shpatit 07 Gusht 2017 Vizita: 2001
U kremtua me gëzim e madhështi 25-vjetori i zgjedhjes dhe fronëzimit të Kryepiskopit Anastas në krye të Kishës sonë 03 Gusht 2017 Vizita: 3322
Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Korrik 2017 01 Gusht 2017 Vizita: 1970
25 vjet shërbim kryepriftëror, me përkushtim ndaj Zotit dhe njeriut 01 Gusht 2017 Vizita: 2698
25 vite nga zgjedhja e Fortlumturisë së Tij Anastasit, Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë 24 Qershor 2017 Vizita: 2142
Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Qershor 2017 24 Qershor 2017 Vizita: 2072
25 vjet nga 24 Qershori 1992 - dita e ringritjes kanonike të Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë 23 Qershor 2017 Vizita: 1970
Miq të nderuar nga Lindja e Mesme në Selinë e Sinodit të Shenjtë 13 Qershor 2017 Vizita: 2134
Iu dorëzuan diplomat studentëve që mbaruan Akademinë Teologjike 12 Qershor 2017 Vizita: 2089
Përurohet shkolla e mesme “Platon” në Korçë 10 Qershor 2017 Vizita: 2351
“Të tjerët ngrenë mure, ne u besojmë urave” 09 Qershor 2017 Vizita: 2143
3 vjet nga Shenjtërimi i Katedrales së Tiranës “Ngjallja e Krishtit” 01 Qershor 2017 Vizita: 2160
Doli në qarkullim gazeta "Ngjallja" e muajit Maj 2017 31 Maj 2017 Vizita: 2132
Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com