Arsimi dhe Edukimi
Përkujdesjet Ditore - Kopshtet -

Shkolla Fillore 9-vjeçare Shqiptaro-Amerikane

Shkolla e Lartë Private “LOGOS”

Shkolla 9-vjeçare Shqiptare-Greke

Shtëpia Orthodhokse e Shpresës Shën Vlash

Shkolla e Mesme Teknike Apostull Pavli Mesopotam Delvinë

Shkolla e Mesme Kishtare Jopublike ''Kryqi i Nderuar'', Sukth, Durrës

Shkolla e Mesme Kishtare Jopublike ''Kryqi i Nderuar'', Gjirokastër

Akademia Teologjike Ngjallja e Krishtit

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com