Fortlumturia e Tij Kryepiskopi i Tiranës,
Durrësit dhe gjithë Shqipërisë

Prof. Dr. Anastas Janullatos (YANNOULATOS)

Fama e Kryepiskopit

Primati i Kishës Orthodhokse
Autoqefale të Shqipërisë
-----------------
kryetar i Sinodit të Shenjtë të
Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë
-----------------
Është dorëzuar si Episkop
Nëntor, 19. 1972
-----------------
U zgjodh Kryepiskop
i Tiranës, Durrësit dhe i gjithë Shqipërisë

qershor 1992
-----------------
Dita e emrit
22 janar
Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com