Jeta Kishtare


Katekizmi i krishterë orthodhoks

Katekizmi është mësimi sistematik për njohjen e besimit të krishterë dhe formimit në jetën e re më Krishtin.Me anë të tij Kisha përpiqet të ushqejë dhe të ndërgjegjësojë anëtarët e saj në veprën shpëtimtare të Krishtit, në Lajmin e Mirë të saj.

Fëmijët

Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë, nën drejtimin e Fortlumturisë së Tij, Kryepiskopit Anastas, që në vitin 1992, i kushtoi vëmendje të veçantë ungjillëzimit, edukimit dhe argëtimit të fëmijëve. Besimtarët, studentët e Seminarit Teologjik-Hieratik të Durrësit e më vonë të

Të rinjtë

Roli i çmuar i Rinisë Orthodhokse si e tashmja dhe e ardhmja e Kishës dhe e përparimit shpirtëror të saj, u theksua nga Kryepiskopi Anastas që në fillimet e ringritjes së Kishës. Ai shprehu qëllimin kryesor të rinisë, i cili është bashkimi dhe pjesëmarrja në Trupin e Krishtit nëpërmjet katër

Qendra Studentore

Qendra Studentore e Kishës Orthodhokse në Tiranë, është vënë në shërbim të nevojave shpirtërore, sociale, kulturore dhe studimore të studentëve. Ajo ndodhet në hyrjen e sipërme të Qytetit Studenti, në Rrugën Budi, pranë hyrjes së konvikteve.Aktivitetet e larmishme dhe

Gratë Orthodhokse

Lidhja e Grave Orthodhokse “Përhapja e dashurisë” ushtron veprimtari të larmishme shpirtërore e sociale. Grupi ushtron veprimtari në familje të varfra, në burgje dhe azile, te fëmijët jetim e gra të veja, të pastrehë e persona të braktisur, të sëmurë në spitale dhe në shtëpi, të moshuar dhe
Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com