Titolo Data pubblicazione Autori Vizita
Agjërimi në Kreshmën e Madhe 23 Nentor 2012 Vizita: 5515
E Enjtja e Madhe 17 Nentor 2012 Vizita: 7701
E Premtja e Zezë 16 Nentor 2012 Vizita: 4522
E Shtuna e LLazarit dhe e Diela e Dafinës 19 Nentor 2012 Vizita: 9335
E Shtuna e Madhe 15 Nentor 2012 Vizita: 3474
Festa të tjera 01 Nentor 2012 Vizita: 811
Fillimi i Vitit Kishtar 26 Nentor 2012 Vizita: 2069
Fjetja e Hyjlindëses 03 Nentor 2012 Vizita: 732
Hyrja e Hylindëses në Tempull 04 Nentor 2012 Vizita: 4543
Java e Madhe 18 Nentor 2012 Vizita: 79
Kreshma e Madhe 24 Nentor 2012 Vizita: 5956
Krishtlindja 10 Janar 2015 Vizita: 2074
Lartësimi i Kryqit ose Ngritja e Kryqit 02 Nentor 2012 Vizita: 1918
Lindja e Hyjlindëses Mari 05 Nentor 2012 Vizita: 1460
Mesha e Dhuratave të Parashenjtëruara 21 Nentor 2012 Vizita: 3682
Ngjitja (Shestja) 12 Nentor 2012 Vizita: 2393
Pashka e Madhe 14 Nentor 2012 Vizita: 3812
Përhasja e Zotit në Tempull (Ipapandia) 08 Nentor 2012 Vizita: 81
Periudha para Kreshmës 25 Nentor 2012 Vizita: 2036
Rushajet (Pesëdhjetorja) Zbritja e Shpirtit të Shenjtë 11 Nentor 2012 Vizita: 5746
Shërbesat gjatë Kreshmës 22 Nentor 2012 Vizita: 4269
Shpërfytyrimi (Metamorfoza) 07 Nentor 2012 Vizita: 2845
Të Dielat e Kreshmës 20 Nentor 2012 Vizita: 1984
Të Dielat pas Pashkës 22 Prill 2017 Scritto da Admin Vizita: 146
Uji i Bekuar (Epifania) 09 Nentor 2012 Vizita: 1797
Ungjillëzimi i Hyjlindëses Mari (Vangjelizmoi). 06 Nentor 2012 Vizita: 1104
Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com